Buda halamın meşhur kapama yemeği.Eniştem arnavut olduğu için arnavutların bütün yemeklerini çok güzel yapıyor halam.Aslında üzerine kırmızı et koyuyorlar ama biz kırmızı et fazla sevmediğimiz için tavukla yaptık.hııııııııııııııımmmmm şimdi olsa da yesek çok güzel.
4 yorum:
Aaaa :) Merhaba Serpil demek Aliağa'dasın...Ayyy ilkgözarım benim orası..Oraya gelin gittim beeennn:))
Garajından az çarşıya çıkarken orda az tepe gibi bir okul var..Orda rampa gibi olan yerde tam balkonları s harfi şeklinde delikli 5 katlı apartmanda oturdum ben..Çookk yürüyüş yaptık sahilde..Arı market vardı taa ozamanlar..89.da tabiki bu anlatıklarım..Tüp kokusundan balkona çıkamazdık bazen..
Neyse destanım uzamadan tarifine geçeyim..Halanın ellerine sağlık bulgurmu pirinçmi bilemedim..Kullanılan malzemeleride yazarsan daha iyi fikrimiz olacak..Tşkler güzelim..Sen böreğimi yemişsin bende seninkilerden birer porsiyon aldım..
SÖKE'DEN ALİAĞA'YA SELAMLAR....EŞİMDE ARNAVUTTUR ,BU PİLAVI EŞİMİN AİLESİ DE YAPAR,ETLİ,VE BUNA BÜRYAN DERLER,GERÇETTEN ÇOK LEZZETLİ OLUR.HALANIN ELLERİNE SAĞLIK...HOŞÇAKAL
Teşekkürler akasyakokusu ziyaretiniz için.Evet biliyorum otarif ettiğiniz apartmanı.Geçtiğimiz yıllarda oradan satılık ev alacaktıda nasip olmadı.arnavut kapama nın içindeki pirinç.ogünlerde tatilden yeni gelmiştikte zor geldi tarifini yazmak.
Teşşekkürler EGELİ ziyaretinize memnun oldum.
Yorum Gönder