26 Eylül 2008 Cuma

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.


ALLAHIM...BEN ŞU ANDA BU MESAJI OKUYAN KULLARINI ÇOK SEVİYORUM...SENDE SEV RAZI OLANA KADAR ONU RABBIM.ONUN HAKKINDA HAYIR OLANI,GÖNLÜNDE RAZI EYLE,GÖNLÜNDE OLANIDA HAKKINDA HAYIRLI EYLE RABBIM ONU HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN NUSİBETTEN KRO TEK BİR SANİYE BİLE ÜZÜLMESİNE İZİN VERME ONA ÇEKEMEYECEĞİ DERT VERME ONU DOĞRU YOLDAN HİÇ AMA HİÇ AYIRMA ONU EFENDİMİZE (SAV) KOMŞU EYLE!(AMİN)

4 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

Gül kurusu akşamlarda dost hasreti yaşadım, yeri geldi ayrılıklara ağladım, ama gönlüme koyduğum dostu hiç unutmadım... Kadir geceniz kutlu olsun

serpil'in mutfağı dedi ki...

SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN.

akasyakokusu dedi ki...

canım merhaba seni misgibide gördüm..oraya başlık attığın zaman en üste blog adını ortaya tarifin adını yada yazını yaz.en altada anasayfa urlni http://serpil...... yaz okmi..birde ben girdim sayfana bilmemki neden olabilir.
ayrıca sana yazılan yorumları kendi sayfandan cevaplıyorsun..bazı arkadaşlarda öyle yazıyor ama geneli yazınca çıkıp gidiyoruz tekrar dönüpte yazılanı görmüyoruz..ben geneli hep yetişebildiğim kadar iadelere giderim..şimdide tarif ekledimdi oturmuşken bugün hep ayaktaydım..
görüşmek üzere servgilerimlee..

gülpınarı57 dedi ki...

selam ziyaretin için teşekkür ederim umarım sıksık görüşürüz yaşıtım