29 Ekim 2008 Çarşamba

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI


KIZIMIN SINIFININ GEÇİŞ TÖRENİ.NE MUTLU BU VATANI BİZE BIRAKAN HEDİYE EDEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.İYİKİ BU TOPRAKLARDA BU BAYRAĞIN ALTINDA YAŞIYORUZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.GERÇEKTEN BÜYÜK MUTLULUK.BUGÜN ASLINDA ÖYLE BİR RUH HALİYLE GİTTİMKİ BAYRAMA.TÖRENLER BOYUNCA HEP ŞÜKRETTİM.BU ÜLKEDE YAŞADIĞIMA.BU SABAH UYKUDAN KORKARAK KALKTIM.NEDENDİR BİLMEM.BİR RÜYA GÖRDÜM.HALA ŞU SAAT OLDU ETKİSİNDEN KURTULAMADIM.HEMEN ANLATAYIM NE GÖRDÜĞÜMÜ.ÖNCELİKLE ALLAH HAYIRA ÇIKARTSIN.AMİNNNNNNN.SAVAŞ OLUYORDU.AMERİKAN ASKERLERİ TOPRAKLARIMIZA GİRMİŞ ATEŞ EDİYORLARDI.UÇAKLAR HAVADA BİR BİRLERİNE ATEŞ EDİP DÜŞÜYORLARDI.AMERİKAN ASKAERLERİ BİZİ VURMAYA GELMİŞTİ.TAM BİZLERİ VURACAKLARDI UYANDIM.OKADAR KORKTUM Kİ.ÖĞLEYE KADAR MİDEM DE SIKINTI VE AĞRI VARDI.KALKTIĞIMDAN BERİDE ŞÜKREDİYORUM.İYİKİ SAVAŞSIZ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.MEHMETCİKLERİMİZE ALLAH KUVVET VE SAĞLIK VERSİN.AMİNNNNNNNNNNNN.








4 yorum:

Adsız dedi ki...

İyi ki doğdun Türkiye Cumhuriyeti


sevgilerrrr

bir dilim bir tutam dedi ki...

Berlin'den Izmir'e kucak dolusu sevgiler......

akasyakokusu dedi ki...

canım canım merhaba..aman hayrolsun canım..bir bakaydın google dededen rüya tabirlerine..savaş asker ne demek..asker emniyet yada silah güvenilir demek gibi galiba..ama yinede korktuysan sabah uyandığında sol tarafına tükür:))şeytanın şerrinden sığınırım de.. ehhh öyle değil tabiki tükürür gibi yap yani..:)))) hayrını Allah c.c.den sor..inşaAllah hayrolur canım..
bende dünden beri hangi sayfaya tıkladımsa mahkeme engeli yazısı vardı..sabahta yazıyı ekledim..hatta çay etkinliğine göndereyim dedim düzenleme yapamadım..panele tıkladımmı mahkeme yazısı..ama anasayfa görünüyordu..yap boz gibi oyun oynuyorlar diye sinirlendim..
canım birde brownimi ıslak kekmi dedim..birçok arkadaşta browniyi bu şekilde yaptıklarını gördüm..asıl browni hamurun içine ceviz fındık gibi konur öyle pişer.dilimlenir çikolata benmari erir öyle her dilime dökülür serviste yerken..
bende öyle yazdım..
az dolaşayım bende..bugün sabah beri yoktum..saçımı boyattım koyu kızıla:))))aman pek güzel oldum hihihihi:))) hadi öptüm ve kaçtım..

made in funda dedi ki...

canım ne güzel yazmışsın.iyi akşamlar dilerim...