22 Ekim 2008 Çarşamba

KIZIMIN DOĞUMGÜNÜ


VE İŞTE KIZIMIN DOĞUM GÜNÜ ALLAH'IM NE ÇABUK BÜYÜYORLAR.BUNDAN 12 YIL ÖNCE TAMDA AYNI GÜNÜNDE KUCAĞIMIZA ALMIŞTIK.YILLAR SU GİBİ GEÇİP GİDİYOR.TABİKİ BU ARADA BİZDE YAŞLANIYORUZ.PASTAMIZIN KÜÇÜK OLDUĞUNA BAKMAYIN ÖYLE BU AKŞAM KENDİ ARAMIZDA YAPALIM DEDİK.HAFTA ARASINA DENK GELDİĞİ İÇİN ARKADAŞLARIYLA CUMA GÜNÜ TEKRAR KUTLUCAZ.ALLAH'IM İNŞALLAH UZUN UZUN ÖMÜRLER VERSİN EVLATLARIMIZA.DOĞUM GÜNÜNNNNNNNN KUTLUUUU OLSUNNNNNNNNN KIZIM. BU ARADA UNUTTUM.YANINDAKİDE MAVİŞ GÖZLÜ OĞLUM.

2 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

Ayyy ayyyy :) ne mutlu zamanda denk gelmişim..Serpil'cim teyzesini kocaman öpüyorum nice 12 yaşın katlarını sürsün yoluda bahtıda tahsil hayatıda açık olsun..amin..
Allah c.c. anababaya vatana millete hayırlı bir birey nasip etsin canım..amin...
kocaman sevgiler aliağa'ya..

akasyakokusu dedi ki...

Serpil'cim canım yorumunu gördümde..
Bende ara ara baktım..Dedim unutmadan ayzayım sana..Canım hani dosyalarda resim oluyor mesela.biliyorsundur kesin..resmin üstüne sağ tıklayınca pencereler açılıyor liste gibi.
orda PAİNT var birlikte aç deyince..
Paint TIKLA..ORDA YAZI VE RENK SEÇENEĞİ VAR..ayy karıştı yazılar..çocuklarda bilir mutlaka..A harfinin altında renkli buton var en alttakini tıkla yazı sitili seç resmin üstüne müsait bir yere adını yaz..mauseyle kaydırarak pencere aç vede adını yaz diyecektim.sonrada resmin içine ama o .......... olan çerçevenin dışına bir kere boş sol tıkla.çerçeve silinir.kayıt et tıkla..yukarda dosya düzeninden..yanında biri varsa mutlaka yaparsın..ve lütfen çekinme istediğin ne olursa yaz bana..ben her gittiğim yere ne düşünüyorsam yazarım..okmi canım..
öptüm seni byby..