22 Mart 2009 Pazar

merhabalarrrr

merhaba arkadaşlar.ben geldim.ama birşeyler ekleyemeyeceğim.zaten canım da hiç istemiyor.ama sizleri ziyaret edip yorumlarımı bırakıyorum.şu site sayacı hakkında bana yardımcı olurmusunuz?bir türlü yan tarafa ekleyemedim.şimdiden teşekkürlermi sunuyorum ve kaçıyorum.biz bu aralar eşya toplama taşımakla uğraşıyoruz.şimdi eltim taşınıyor.haftayada inşallah allahın izniyle bennnnnnnnnn.hoşçakalın.

8 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

canım merhaba..sayacın olduğu sayfa öğesini mauseyle sürü ve sol tarafa bırak kayıt et de.
ev içinde kolay gelsin darısı bize diyelim.
sağlık sıhhat içinde otur canım..amin.
ben 68 doğumluyum..istediğin gibi söyleyebilirsin..büyük görmem kendimi.benden büyüklere saygım için abla diyorum ben..yani en az 5 yaştan büyük olanlara..arkadaş gibi gördüklerimede adını söylüyorum.çok öptüm canım.

kuzularım ve ben dedi ki...

canım bende anlamıyorum sayaçtan falan eşim hallediyor .benim kolay gelsin

havvanur dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
havvanur dedi ki...

sayac içinde bi fikrim yok kelin ilacı olsa başına sürermiş bana hilalim yardım edioo sayac zaten bana inandırıcı gelmio kardeşimin blogunda var bn ordaken 0online yazıo bn orda oluyom ama :))grihayat ve ben varya o kardeşim olurda:))

3prenses dedi ki...

taşınmanıza allah kolaylık versin.sayaç için gadget ekle diyip html java ekle deyip yapıştırıyorsun.

HUYSUZBALIK dedi ki...

Serpilcim selam. Ben sayacımı http://www.histats.com/ adresinden aldım. Ücretsiz üye oluyorsun önce, sonra da sana verilen kodu ekliyorsun sayfana. Yardım gerekirse huysuzbalik@gmail.com a mail at lütfen. Sevgiler...

havvanur dedi ki...

serpill çocvuklarım de başlık var yazı yok kıss :???????????????????

akasyakokusu dedi ki...

Merhaba canım...
Bugün net hem yavaştı hemde bloggerde sorun vardı sanırım.
Fazla kalmadım sinir oldumdu.
Canım o kremin adı GEROFEN yeşil tüpte.kas romatizması ağrılı iskelet sistemi vs vs..iyi geliyor..ben kaç dra gittim sağ kolum kımıldamazdı o kremle ovduk şimdi gayet normal..ama eşinin ayak parmağı şişiyor demişsin.deneyin isterseniz takip edin yan etki yapmasın emi.umarım şifasıda olurda iyi olur canım.
şimdi maç bakmaya haydi türkiye bekliyoruz gollerii...amiin...