26 Nisan 2009 Pazar

SASALI HAYVANAT BAHÇESİ







SLM! Arkadaşlar dün çok güzel bir gün geçirdik.İzmir deki hayvanat bahçesine gittik.Böyle birşey olamaz.Gez gez bitmiyor valla.Makinamı yanıma almadığım için bu fotoğraflar yine oraya ait ama kısıtlı internetten resimler.Muhteşem bir yer yapmışlar.İlerki günlerde yine gidicez inşallah ozaman daha çok fotoğraflar gösteririm.Sabah 9 da yola çıktık.Önce kahvaltımızı yaptık.Sonra hayvanat bahçesini dolaştık.Çıkarkende tüm çocuklara İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ait SU HAYATTIR BOŞA HARCAMAYALIM adlı çanta eşliğinde bir hikaye kitabı,diş fırçası ve diş macunu hediye ediyorlar.Orayı saatlerce gezdikten sonra bir piknik alanı var.Menemene ait YAŞELLİDE orada yedik içtik. Çocuklar çok eğlendiler.ve bizlerde tabiki.Şimdilk hoşçakalınnnnnn:)))

5 yorum:

TATESAL dedi ki...

NR GÜZEL HAYVANLAR ALEMİNİ TANIMALARI ÇOCUKLRINIZ ÇOK ŞANSLI..

havvanur dedi ki...

ohh sefan olsun serpilcimm kıskanalar çatlasınn

HUYSUZBALIK dedi ki...

İlk kez duyuyorum o hayvanat bahçesini. İzmire gidersem ben de uğramak isterim. Resimleri merakla bekliyorum. Sevgiler...

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

hayvanat bahçesini çok severim .çocukların en sevdiği yerlerdendir.mutlaka gezdirmek lazım sevgiler

akasyakokusu dedi ki...

Canım güzel yurdumun her karışı güzel..Yalnız yaşarken değerini bilmek gerek..
Ne güzel gezmişsiniz ben Aliağa'ya gelin gittim ama 8 ay kaldım sadece...
Belki tekrar görürüm oraları kimbilir..
Ayrıca tşk ederim babam adına..Geldi kaldı vede döndü evine..Sağlık sıhhat diliyorum Allah c.c.den..Rabbim sevdiklerimize uzun ömürler versin amin..