12 Haziran 2009 Cuma

YENİ EVİM GÜZEL EVİM


EVET ARKADAŞLAR MERHABALAR.UZUN ZAMANDIR SAYFAMA UĞRAYAMADIM.SEBEBİ İSE SONUNDA NİHAYET MUTLU SONA ULAŞTIK.EVİMİZE TAŞINDIK.ALLAHIM İSTEYEN HERKESE İNŞALLAH NASİP ETSİN.BU RESİMLERDE EVİMİN SALONU YANİ OTURMA ODAM.BURADA BİR ODA EKSİK OLDUĞU İÇİN SALONDA OTURUYORUM.BURAYA ESKİ EŞYALARIMDAN GETİRMEDİM.HEPSİ YENİ ALDIM.İŞTE NACİZHANE SİZLERLE PAYLAŞAYIM DEDİM.AKŞAMA KIZIMIN GÖSTERİSİ VAR.YARINDA SBS YE GİRECEK.İNŞALLAH ALLAHIM ÇOCUKLARIMIZA ZİHİN AÇIKLIĞI VERİR.(AMİNNNN) ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN.

16 yorum:

Ballı Cimcime dedi ki...

Öncelikle yeni evin hayırlı ve uğurlu olsun canım. Sağlıcakla huzurla mutlu mutlu yaşarsınız inşallah. Güzel duların için de çok sağol, Benim yavrucumda yarın SBS'ye girecek Allah zihin açıklığı versin hepsine, bahtları güzel olsun.(amin) Sevgiler..

havvanur dedi ki...

serpilcim evinde eşyalarında her bişilerin çok şık ve güzel rabbim ağzınızın tadını bozmasın yavrunada başarılar diliyorum sonracma erol marketing sormuşun bnd netten inceledim saglam bi yere benziyor ve blogcu arkadaşlarımızdan hanife bu işi yapıyor ve memnun bildigim kadarıyla becerebilirsin çevrende varsa güzel olur.başarılar dilerim hanife ablaylada konuşsan diyorum oda izmirli hemşerin bak bnm listemde var oda canım benm hadi kalsağlıcakla

TATESAL dedi ki...

Güle güle otur,sağlıkla,mutlulukla...

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım evin hayırlı olsun rabbim huzurlu mutlu yaşamak nasip etsin evinizde eşyalarında çok şıkmız :)

kuzularım ve ben dedi ki...

allah güle güle, sağlık sıhhatle, oturmayı nasip etsin inş. çok şık duruyor, canım kızınada başarılar diliyorum.sevgiler

GAMZELİ ANNE dedi ki...

Şıkır şıkır pırıl pırıl canım Allahım güle güle oturmayı nasip etsin inşallah:)sağlıkla huzurla mutllulukla:)SBS ye girecek tüm yavrularada başarılar canım:)

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Yenı evın hayırlı olsun canım.Allah saglıkla ve huzurla oturmak nasıp etsın.SBS DEDE BASARILAR DILIYORUM .Sevgıyle kal.

Unknown dedi ki...

Yeni evin hayırlı olsun, güle güle oturun..

harosa dedi ki...

Allah güle güle oturmayı nasip etsin
sevgiler

serpil'in mutfağı dedi ki...

hepinize ayrı ayrı teşşekkürler ediyorum.evim için söylediklerinize.tüm dualarınız için aminnnnnnnnnn.allahım isteyen herkesi ev sahibi yapsın.

mutfaktakizaman dedi ki...

hayirli ugurlu olsun canim saglikla, mutlulukla oturmayi nasip etsin yaradanim.
cok sik olmusss..

alkım akkurt akyalçın dedi ki...

canım hayırlı olsun allah içinize sindirsin. sevgiler öpüldün

papatya dedi ki...

Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin huzurunuz eksilmesin

Duru'nun Annesi Gonca dedi ki...

hayırlıolsun eviniz allah güle güle oturmayı nasip etsin

tatlilar gülcandan dedi ki...

Canim evin cok güzel olmus Allahim saglik huzur dolu yasam versin.Canim kiyma kavrulmassa köfte gibi oluyor ilk yaptigimda yillar önce öyle denedim sanki köfte gigi oluyor üstelik kiyma kavrulmayinca kendini cekiyor suyunu birakiyor hamurun üzerinde kücücük kaliyor .

Kavrulunca kok daha hezletli ve kesinlikle yanmiyor.

akasyakokusu dedi ki...

canımm çokk güzeldir..kendim oturmuş sahiplenmiş gibi sevindim...inşaAllah bizde emekli olunca kendi evimiz diyebiliriz..güle güle otur eşyalarınla evinle Rabbim içine sindirsin..ağız tadınla misafirler ağırla emi..
oğluşunda hayırlı olsun..mini mini birler çalışkan ikiler neydi gerisi:)))))
canım benim yokluğumda bıraktığın msjlara hemen dönemedim..birçok arkadaşa daha iadelerim var..zaman buldukça telafi ederim..kendine iyi bak öpüyorum..